در باب استفاده از محصولات تراریختی! یا محصولات اصلاح شده از نظر ژنتیکی باید عرض کنم که قطعا هر اصلاحی اعم از ظاهری، باطنی برای بهبود مستمر است اینکه محصول بیشتر و مرغوبتر و کمآفتتری برداشت کرد نیازمند علم نوین و اصلاح ژنتیکی است…
اگرچه دلیل این اصلاح، روند قبلی و مرسوم آن چیز را دچار دگرگونی میکند اما نباید دچار دگردیسی کند! این یعنی محصولات ژنیتکی، گوجهفرنگی، را در نهایت تبدیل به پیاز نمیکند که نگرانی وحشتناکی به دنبال داشته باشد بلکه تغییراتی اندک برای حفظ ماهیت و افزایش کیفیت آن است. اما به این مهم هم واقفهستم که اساسا دستکاری کردن هر چیزی حتی اگر به دقت کامل انجام داده شود نرخ خطاهای پیشبینی نشده را نیز افزایش خواهد داد. چون در حوزه فناوری هستم این مهم بخصوص در نرمافزار و وبسایت بهوفور رویت میشود… بخصوص زمانی که میوهای را با میوهای دیگر ترکیب میکنند و میوههای جدیدی خلق میشوند!
در کل با رویه اصلاح ژنتیکی(محصولات تراریختی) به قصد بهبود موافق هستم و بیشک از آنها استفاده خواهم کرد و مطمئنا دلیلی بر بروز مشکلات و بیماری نخواهد بود به نظرم ریسک پذیرش بهبود به واسطه وقوع احتمال برخی خطاهای پیشبینی نشده ارزش دارد…!
https://bit.ly/2NSSOW4